Informative World

Prona të volitshme për Shitje

Gjetja e një shtëpie të volitshme ndërsa ka një rënie të pasurive të paluajtshme është një nga mënyrat më të mira për postim me qira pa pagesë Tirane Qender të përfituar nga pasuria. Me rëniet reale të kohëve të fundit duket sikur tregu është përsëri në rritje, por si me çdo gjë, ka zona që janë ende të prekura. Nëse jeni të gatshëm të udhëtoni ose të shikoni në zona ku mund të gjeni shtëpi me zbritje rreth vendndodhjes tuaj ekzistuese, mund të rrëmbeni shumë për riinvestim ose edhe të jetoni për disa vjet dhe përfundimisht të shisni për fitim.

Një nga mënyrat më të mira për të marrë një ujdi për pronat është të shikoni pronën me shumicë. Edhe pse kjo nuk është për të gjithë, kjo është një mënyrë për të fituar shuma masive parash duke blerë sasi të mëdha pronash të gjitha një herë. Çuditërisht, kjo nuk kërkon aq shumë investim sa mund të mendohet. Ankandet e pronave me shumicë, si dhe të dhënat për shumë prona me shumicë mund të gjenden në internet, si dhe përmes agjentëve lokalë të pasurive të paluajtshme. Marrja në kontakt me një agjent të cilit i besoni për krijimin e një marrëdhënieje me një agjent imobiliar do t’ju ndihmojë të identifikoni disa nga këto mundësi të shitjes me shumicë të pasurive të paluajtshme që janë të disponueshme në zonën tuaj.

Ashtu si me çdo lloj strategjie investimi, është e rëndësishme të goditet kur hekuri është i nxehtë. Nëse mund të filloni të spekuloni tregjet e pasurive të paluajtshme dhe të investoni kur njerëzit kanë nevojë të dëshpëruar për të dalë nga shtëpia ose prona e tyre komerciale, do të jeni në një pozicion shumë më të mirë për të marrë prona me shumicë me çmime të lira. Puna me një sistem ankandi ose edhe thjesht shkëmbimi me agjentin e pasurive të paluajtshme të përfshirë në shitje ose shitësin privat do t’ju ndihmojë të merrni marrëveshjen më të mirë të mundshme për pronat me shumicë. Shumë njerëz që janë të interesuar për një shitje të shpejtë të një shtëpie do të marrin oferta ndonjëherë 10% më të ulëta ose më shumë nga ajo që do të mendonit se do të ishte një çmim i drejtë shitjeje për shtëpinë. Gjithmonë sigurohuni që të ofroni të ulëta për të filluar dhe të shkoni deri në normën tuaj të drejtë. Gjithmonë do të ketë konkurrencë, si dhe prona të tjera në të cilat mund të investoni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *